Over ons

Al sinds jaar en dag heb ik, Koray Ciker, een grote voorliefde voor mooie auto’s. Automotive loopt als een rode draad door mijn leven en is mijn grote passie. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest bij verschillende grote dealer-holdings heb ik in april 2021 KC Automotive opgericht.
Bij KC Automotive is voor iedereen een passende auto te vinden. We houden ons dag in dag uit bezig met de in- en verkoop van gebruikte auto’s om u aan een gewenst model te helpen.
We bieden iedereen graag de kans op de auto die ze altijd al wilden hebben. Hierbij houden we de kwaliteit van de occasions altijd goed in de gaten, zodat u verzekerd bent van een optimaal functionerende wagen. Op deze manier is uw droomauto dichterbij dan ooit. KC Automotive biedt diverse auto’s aan in iedere prijsklasse, waardoor uw gewenste auto bij ons te vinden is. Staat uw gewenste auto er niet tussen, informeer dan naar de mogelijkheden. 

Benieuwd waar wij u mee kunnen helpen?

KC Automotive biedt u een breed scala aan exclusieve auto’s. Wij zorgen ervoor dat we alle auto’s uitgebreid checken, zodat u zeker bent van kwaliteit.